Vízszerelés

Vízszerelés alatt vállaljuk többek között az alábbi munkákat rövid határidővel anyag-beszerzéssel és teljes körű garanciával:

 • Vízóra szerelés, vízóra csere
 • Csőrepedés keresés, Csőtörés megszüntetés
 • Csőhálózat, lefolyócsövek javítása és cseréje falban és földben
 • Beázások, csőtörések megszüntetése
 • Udvari, kerti csapok, téli elzárók, nyomó vezetékek cseréje
 • Mosógép bekötés, mosogatógép bekötés, vízkőmentesítés
 • WC, tartályok, mosdók, szifonok beszerelése és beüzemelése, régi csövek cseréje
 • Csőtörések, lefolyóhibák elhárítása lakásban és udvarban egyaránt
 • Vízvezetékek szivárgásának műszeres bemérése
 • Mosdókagylók, mosogatótálcák, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése. Sarokcsapok, flexibilis bekötő csövek és fali-elzárók cseréje
 • Hajdú villanybojler javítása, vízkőtelenítése
 • Mindez anyagbeszerzéssel együtt!

Sürgős esetben keresse fel Gyorsszolgálatunkat!

vizcsapMegugrott a vízfogyasztás? Vízszerelőinkkel vállaljuk a vízvezeték-és fűtésrendszerek szivárgásának bemérését is. Méresse be a szivárgás helyét a legkorszerűbb műszeres technikával, és spóroljon a vízszámláján!

Műszeres csőrepedés keresés: Rejtett csőtörések vizsgálata, nem látható csőrepedések műszerrel való keresése. A műszeres csőrepedés keresés lehetővé teszi a csőtörések, csőrepedések pontos megtalálását. Ezáltal elkerülhető a teljes vízvezeték feltárása a csőtörés helyének megtalálásához.

„Csipp, csepp, 5 csepp meg 10…”

Csöpög a csap? Ne várja meg, hogy egy kis problémából hatalmas baj váljon. Sajnos hajlamosak vagyunk a csöpögést, egyre erősebb módon meghúzott csappal orvosolni, de ez csak köztudottan addig működik, míg a menet végleg el nem szakad, és akkor több liter értékes víz is elfolyhat feleslegesen, amíg a kukából előkotort szórólapról kihívott vízszerelő kiér és kijavítja a hibát. Figyeljünk oda mind a berendezéseinkre, mind pénztárcánkra és nem utolsó sorban a környezetünkre!

Vízszerelés témakörben a vízminőségre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Rossz minőségű víz esetben hamar vízkőlerakódással és a készülék értékének, teljesítményének romlásával kell szembenéznünk. Készülékeinek rendszeres karbantartásáról gondoskodva azonban a vízrendszerük élettartama megnő és csökken a meghibásodások és a havi költségek emelkedésének kockázata.

A téli fagyok beállta előtt figyelmet kell szentelni a vízvezetékek, vízmérők, elzárók téliesítésére. A szabadban kiépített szigeteletlen, illetve mérsékelten szigetelt épületekben – például nyaralókban – a fagy elleni védelem elmulasztása súlyos károkat okozhat. Egy „eldurrant” nyomócső óránként akár több ezer liter vizet képes átengedni, aminek költsége, csakúgy, mint a nyomócső helyreállításának költsége a fogyasztót terheli.

Lejárt, vagy „elúszott” az vízóra? Csapatunk teljes körű ügyintézéssel vállalja mindenféle-fajta vízóra szakszerű cseréjét. Az 1991. évi XLV. számú mérésügyi törvény szerint a vízmérők a kötelező hitelesítésű mérőeszközök körébe tartoznak. A mellékvízmérők hitelességi ideje 6 év, ezért azokat a hitelesítés évétől számított hatodik évben cserélni, vagy újrahitelesíteni szükséges.

A 38/1995. (IV.5.) számú kormányrendelet értelmében az ingatlanon belüli mellékvízmérő jellemzően a fogyasztó tulajdonát képezi, ezért annak hitelesítéséről, cseréjéről a tulajdonos saját költségén köteles gondoskodni.

Berreg a bojler, a vízcsap nyitásakor, esetleg már csöpög is?

Mindez megelőzhető, ha időben vízkőteleníti szakemberrel készülékét. A budapesti kemény víz, hamar lerakodik vízkő formájában a bojlerek belső falán, aminek súlyos anyagi következményei lehetnek. A megnövekedett villanyszámlán kívül, ha már kilyukadt a bojler, akkor le is kell cserélni, ami egy elég költséges mutatvány.

Amennyiben víz szerelő munkánkkal kapcsolatban kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Vízszerelő tevékenységeink területei: Budapest; I. kerület (Várkerület), II. kerület, III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Belváros-Lipótváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. Kerület (Józsefváros), IX. Kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. Kerület (Újbuda), XII. Kerület (Újvidék), XIII. Kerület (Angyalföld), XIV. Kerület (Zúgló), XV. Kerület (Újpalota), XVI. Kerület (Cinkota), XVII. Kerület (Rákosmente), XVIII. Kerület (Pestszentlőrinc – Pestszentimre), XIX. Kerület (Kispest), XX. Kerület (Pesterzsébet), XXI. Kerület (Csepel), XXII. Kerület (Budafok-Tétény), XXIII. Kerület (Soroksár).