Bemutatkozás

Valójában biztosak vagyunk benne, hogy Önt sem a 18 éves szakmai tapasztalatunk, sem a különböző szakirányú végzettségeink nem érdeklik annyira, minthogy a munka hibátlanul és emberi áron el legyen végezve.

De a becsület úgy diktálja, hogy azért bemutatkozzunk:

Elsősorban Budapest területén, lakossági szolgáltatóként, és ingatlankezelő cégek lakásainak karbantartóiként dolgozunk, de állandó megbízásaink vannak több társasházkezelő céggel is. Gyorsszolgálati tevékenységben vállaljuk gázkészülékek javítását, cseréjét, csőtörések, ázások megszüntetését, bontás nélküli korszerű gépi dugulás-elhárítást, valamint napkollektoros rendszerek és gázfűtéses rendszerek tervezését és kiépítését is. Sem ingyenes kiszállást, sem nyugdíjas kedvezményt nem ajánlunk fel. Ennek több oka van. A benzin nekünk is pénzbe kerül, és egy nyugdíjas is éppolyan megrendelő, mint egy fiatal házaspár, esetleg kisgyermekkel. Viszont! Nem is srófoljuk fel az árat sem anyagköltségben, sem munkadíjban, hogy a benzin költség és/vagy az általunk reklámozott nyugdíjas kedvezmény megtérüljön. Valamint nem kilincs- garanciával biztosítjuk az általunk elvégzett munkát, azaz nem addig él a garancia, míg el nem hagytuk a lakást.

Általában sokszor szoktak minket úgy hívni, hogy „már sokan megpróbálták, de nem sikerült nekik…”, minden szerénytelenség nélkül mondhatom, nekünk fog. Szaktudásunk és gyakorlatunk mellett, folyamatosan járunk ki akár külföldre is továbbképzésekre, tréningekre. Sok idősebb kollégával dolgoztam együtt kezdőként, akiktől elleshettem a régi módszereket, az ódivatú – rég nem gyártott – készülékek javításának technikáit, titkait, amiket megosztottam csapatom azon tagjaival is, akiknek erre nem volt lehetőségük.

Mindehhez a nevemet is adom, ami sajnos manapság szintén ritkaság a „mesteremberek” körében.

Amennyiben kérdése van; a fenti telefonszámon, vagy a Kapcsolat alatt megadott kontakt e-mailen keresztül elérhet.

Tisztelettel,

Kovács Gyula

szervízvezető/tulajdonos